Barselona i Laboral tvorci presedana: Vi nama košarkaša, mi vama novac i fudbalere

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona i Laboral tvorci presedana: Vi nama košarkaša, mi vama novac i fudbalere

Ono što povezuje Laboral Kuću i baskijski fudbalski klub Alaves je isti vlasnik - Žozean Kereheta

Svega smo se nagledali u svetu sporta. I da igrači prelaze u redove najljućeg rivala, da pogaze reči kojima su izražavali odanost svom bivšem klubu, basnoslovnih ugovora… Ali, slučaj koji je pogodio Španiju viđen je prvi put u njenoj košarkaškoj istoriji.

Krilo Laboral Kuće Adam Hanga (27) pojačaće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << redove Barselone i zameniti Aleksa Abrinesa, koji je sredinom jula pojačao Oklahomu Siti. Ništa tu ne bi bilo čudno da nije ovog specifičnog načina na koji će transfer biti realizovan.

Nakon što dogovori finansijske uslove, Mađar će potpisati višegodišnji ugovor sa Blaugranom, ali to nije sve. Vlasnik baskijskog košarkaškog kluba Laboral i baskijskog fudbalskog kluba Alaves je isti – Žozean Kereheta, koji je odlučio da se malo zabavi i napravi neviđeni manevar u svetu španske košarke, a i fudbala. Košarkaški klub Barselona proslediće novac na račun Laboral Kuće, a Alaves će dobiti jednog ili dvojicu fudbalera katalonskog kluba. Nema sumnje, odličan posao za Baskijce.

Hangin ugovor sadržaće opciju o napuštanju kluba sledećeg leta u NBA ligu, s obzirom na to da je draftovan od strane San Antonio Sparsa.

(FOTO: Printskrin Youtube)
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hanga u Barsi, pomogao i fudbalski klub u realizaciji! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2016

Nastavlja se osipanje Laboral Kuće ali od ovog transfera je profitirao i fudbalski klub Alaveš...Adam Hanga je novo pojačanje "Blaugrane", javlja "Eurohoops"...On će karijeru nastaviti u Kataloniji, a očekuje se da će potpisati i višegodišnji ugovor sa španskim gigantom...Interesantna stvar...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.