BORBA PROTIV KORONE NEMA CENU: Pandev se zarad zdravlja ODRIČE njemu SVETE stvari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2020, 09:28

BORBA PROTIV KORONE NEMA CENU: Pandev se zarad zdravlja ODRIČE njemu SVETE stvari!

Lep gest.

Kapiten fudbalske reprezentacije Severne Makedonije i član Đenove Goran Pandev stavio je na aukciju dres u kojem je odigrao 100. meč za nacionalni tim.

Novčana sredstva dobijena prodajom nacionalnog dresa sa meča protiv Letonije biće donirani bolnici "8. septembar" u Skoplju u kojoj se leče oboleli od korona virusa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Goran Pandev donates the jersey he wore in his 100th game for #Macedonia to help fight the coronavirus - https://t.co/a4h9Tn3gqt pic.twitter.com/DqCq1uJDHg

— Republika English (@RepublikaEng) May 1, 2020

- Ovaj za mene sveti dres sa mog 100. nastupa za moju Makedoniju rešio sam da doniram i pomognem u borbi sa Kovidom-19... Hajde da doniranje pet ili više evra i da pomognemo bolnicu "8. septembar" u Skoplju - napisao je Goran Pandev na svom Instagram profilu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.