BOMBASTIČNO: Ubitačnim dekolteom Sneža Borjan napravila HAOS na Instagramu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:11

BOMBASTIČNO: Ubitačnim dekolteom Sneža Borjan napravila HAOS na Instagramu (FOTO)

Jedna slika bila joj je dovoljna da napravi opštu pometnju.

Supruga golmana Milana Borjana, Snežana sasvim sigurno već godinama unazad spada u red najatraktivnijih i najlepših pratilja naših sportista.

Zvezda otvara takmičenje u Ligi Evrope gostovanjem Hofenhajmu (21.00), ekipi koja igra ubitačan fudbal. I jedni i drugi su oslabljeni zbog virusa korona, a što se kvota tiče, kec je 1,57, iks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4,00, a dvojka 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hofenhajm - Zvezda.

Uvek obučena po poslednjoj modi, tip-top sređena, gospođa Borjan neretko svojim modnim izborom daje primer i zadaje domaći zadatak kako jedna žena treba da izgleda.

S obzirom na to da je izuzetno aktivna na Instagramu i da gotovo svakodnevno svoje mnogobrojne pratioce obraduje novim slikama, a retko kada iz kuće izađe a da ne napravi sliku ili video na velikom ogledalu.

Tako je bilo i ovoga puta.

Snežana je sa pratiocima podelila sliku svog modnog odabira. Ubitačan dug dekolte i suknja koja je savršeno ispratila njenu vitku figuru, bili su dovoljni da napravi opštu pometnju.

Kvota da će Zvezda proći grupu i igrati na proleće u Evropi je 2,50, dok je kvota da će završiti na prvom mestu u grupi 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKVA PROMENA: Tea Katai objavila sliku, svi u NEVERICI da je OVO ona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020

Broj komentara raste munjevitom brzinom...Jedna od žena koja nepogrešivo zna kako da jednim potezom sve ostavi bez teksta, svakako je Tea Katai. Supruga Aleksandra Kataija šta god da uradi ili da objavi jednostavno ne može da prodje nezapaženo i da se o tome ne priča barem par dana...Zvezda otvara...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.