BOMBA Svi znamo Mirku ali Dule Savic ima jos jednu poznatu snajku

Izvor: medio.rs, 19.Okt.2016, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA Svi znamo Mirku ali Dule Savic ima jos jednu poznatu snajku

Život Mirke Vasiljević i Vujadina Savića konstantno je pod lupom javnosti, ali mnogi ne znaju da bivši fudbalski as Dule Savić ima još jednu poznatu snajku!

Tijana Savić udata je za Vujadinovog starijeg brata Uroša. Par je u srećnom braku već pet godina i imaju ćerkicu Lenu (3).

Inače, Tijana je i prezenterka vesti na treće kanalu "Pink" televizije. S obzirom na to da se i supruga Duleta Savića, Marina Rajević, bavi istim poslom, Tijana ne krije >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koliko joj je svekrva pomogla.

- Marina mi je dala savete koji su mi mnogo pomogli! Da sam birala svekra i svekrvu, bolje ne bih našla! Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu.Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret. U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto mi smo imali mnogo sreće – rekla je Tijana svojevremeno za "Pink".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.