Izvor: Blic, 19.Okt.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DULE SAVIĆ IMA DVE ZGODNE SNAJKE Mirku svi dobro znate, a Tijana ostavlja bez daha

Tijana Savić je voditeljka, udata je za Uroša Savića, sina naše fudbalske legende, majka je preslatke devojčice i ima figuru na kojoj joj svi zavide.

Glumicu Mirku Vasiljević svi znamo kao snajku Duleta Savića i suprugu njegovog sina Vujadina. Ipak, javnosti je manje poznata njegova druga snajka, supruga sina Uroša.

Ova atraktivna cica, radi kao voditeljka na kanalu "Pink" televizije.

Ima ćerku Lenu, koja ima tri godine, a na "Instagramu" je prati skoro sedamdeset hiljada ljudi. Kada budete videli fotografije, biće vam jasno i zbog čega. Još njenih slika pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA Svi znamo Mirku ali Dule Savic ima jos jednu poznatu snajku

Izvor: medio.rs, 19.Okt.2016

Život Mirke Vasiljević i Vujadina Savića konstantno je pod lupom javnosti, ali mnogi ne znaju da bivši fudbalski as Dule Savić ima još jednu poznatu snajku!..Tijana Savić udata je za Vujadinovog starijeg brata Uroša. Par je u srećnom braku već pet godina i imaju ćerkicu Lenu (3)...Inače,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.