Aston Vila želi Žigića

Izvor: RTS, 23.Maj.2010, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aston Vila želi Žigića

Trener birmingemskog kluba, Martin O'Nil, želi u svojim redovima Nikolu Žigića i Migela. Valensija je u teškoj ekonomskoj situaciji, pa se Englezi nadaju da će lako angažovati dvojac "slepih miševa". Naročito bitan Žigić koji bi trebalo u ekipi da zameni Kerjua ili Heskija.

Engleski fudbalski klub Aston Vila ponudiće Valensiji 11 miliona evra za tandem "slepih miševa", napadača Nikolu Žigića i krilnog igrača Migela, preneli su danas mediji. Igrači ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nisu bili u prvom planu trenera Emerija, što povećava šanse tima iz Birmingema da angažuju dva kvalitetna pojačanja.

Reprezentativcu Srbije Žigiću i Portugalcu Migelu je ostalo još godinu dana ugovora sa Valensijom, a trener Aston Vile Martin O'Nil želi što pre da završi posao oko transfera i iskoristi finansijske probleme španskog kluba.

Naime, predsednik Valensije, Manuel Ljorente, nedavno je izjavio da je klub u velikim finansijskim problemima, a "slepe miševe" već je napustio David Vilja, koji je za 40 miliona evra prešao u Barselonu.

Žigić je prošle sezone igrao na pozajmici u Rasingu iz Santandera i postigao je ukupno 13 golova na 19 utakmica, dok je ove godine utakmice svog tima uglavnom pratio sa klupe. Mediji navode da bi Žigić bio dobro rešenje za klub iz Birmingema, pošto će ekipu napustiti jedan od dvojice napadača - Džon Kerju ili Emil Heski.
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.