Arminija ostala bez trenera

Izvor: B92, 01.Mar.2021, 21:51

Arminija ostala bez trenera

Fudbalski stručnjak Uve Nojhaus nije više trener Arminije Bilefeld, saopštio je nemački klub.

Pored Nojhausa, otkaz je dobio i pomoćni trener Peter Nemet, a klub će se u narednim danima oglasiti po pitanju njihovih zamena.

Arminija se nalazi na 16. mestu Bundeslige, i u poslednjih pet mečeva je osvojila samo jedan bod, a na svih pet poslednjih mečeva je primila minimum tri gola.

Nojhaus je bio veoma popularan među navijačima jer je uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrati Arminiju u najviši rang takmičenja nakon 11 godina.

Pozicija 61-godišnjeg stručnjaka je već bila ugrožena u prvom delu sezone nakon sedam vezanih poraza, ali se situacija smirila nakon što je Arminija osvojila 13 bodova u osam narednih mečeva.

Nojhaus je bio i u sukobu sa sportskim direktorom Arminije Samirom Arabijem zbog njegovog mešanja u sastav tima i taktiku.

Arminija će u nedelju dočekati Nojhausov bivši klub Union Berlin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Arminija ima novog trenera

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 20:27

Nemački fudbalski klub Arminija Bilefeld imenovao je Franka Kramera za novog trenera...Ugovor sa Kramerom potpisan je do juna 2023. godine, a 48-godišnji trener danas bi trebalo da obavi prvi trening sa ekipom...Kramer je na klupi zamenio smenjenog trenera Uvea Nojhausa, koji je otkaz dobio u ponedeljak...Arminija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.