Arbeloa: Antić je veliki trener, Srbija može da iznenadi

Izvor: Blic, 06.Jan.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arbeloa: Antić je veliki trener, Srbija može da iznenadi

Alvaro Arbeloa, levi bek madridskog Reala i aktuelnog prvaka Evrope, fudbalske reprezentacije Španije, uveren je da je naš nacionalni tim sposoban da bude jedno od najvećih iznenađenja na šampionatu sveta u Južnoj Africi.

"Srbija se kvalifikovala u velikom stilu pošto je bila prva u grupi, ispred Francuske i Rumunije. To je najbolji dokaz kvaliteta selekcije koja bi u Južnoj Africi mogla da bude jedno od najpozitivnijih iznenađenja. Imate jaku, kompaktnu ekipu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Arbeloa u intervjuu za "Sport".

Ovaj 26-godišnjak rođen u Salamanci ističe da od naših fudbalera najbolje poznaje Nikolu Žigića i Ivicu Dragutinovića, jer igraju u Primeri.

"Nemanja Vidić u Mančester junajtedu, Dejan Stanković u Interu, mnogo se u poslednje vreme priča o Milošu Krasiću" Dovoljno dokaza o kvalitetu", dodaje defanzivac "kraljevskog kluba".

Arbeloa ima samo reči hvale i za selektora "orlova":

"Radomir Antić je veliki trener, koji je ostavio značajan trag u jednoj od najjačih liga sveta", dodaje levi bek Reala i "crvene furije", ističući da za najveće favorite na Mondijalu ipak smatra svoju, kao i reprezentacije Brazila, Italije, Francuske i Nemačke, koja se sa "orlovima" nalazi u istoj grupi preliminarne faze takmičenja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.