Blan menja Domeneka posle SP?

Izvor: RTS, 05.Jan.2010, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blan menja Domeneka posle SP?

Trener fudbalera Bordoa, bivši francuski reprezentativac Loran Blan, glavni je kandidat da posle svetskog prvenstva u Južnoj Africi preuzme od Rajmona Domeneka funkciju selektora nacionalne reprezentacije "trikolora".

"Blan je uzoran čovek, to je dokazao i kao igrač i kao trener. On je svakako dobar kandidat za selektora", izjavio je predsednik Francuske fudbalske federacije Žan-Pjer Eskale.

Blan je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << član državnog tima koji je 1998. godine osvojio titulu prvaka sveta i dve godine kasnije titulu šampiona Evrope, a pod njegovim vođstvom Bordo je prošle sezone osvojio titulu nacionalnog prvaka.

Pored Blana, prema rečima Eskalea, kandidati da preuzmu selektorsku funkciju od Domeneka još su Didije Dešam, Žan Tigana i Alan Bogosjan.

Aktuelnom francuskom selektoru ugovor ističe nakon ovogodišnjeg šampionata sveta u Južnoj Africi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blan menja Domeneka posle SP?

Izvor: Blic, 05.Jan.2010

Trener fudbalera Bordoa, bivši francuski reprezentativac Loran Blan, glavni je kandidat da posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi zameni Rajmona Domeneka i sedne na klupu "trikolora"..."Blan je uzoran čovek, to je dokazao i kao igrač i kao trener. On je svakako dobar kandidat za selektora", izjavio...

Nastavak na Blic...

Arbeloa: Antić je veliki trener, Srbija može da iznenadi

Izvor: Blic, 06.Jan.2010, 11:40

Alvaro Arbeloa, levi bek madridskog Reala i aktuelnog prvaka Evrope, fudbalske reprezentacije Španije, uveren je da je naš nacionalni tim sposoban da bude jedno od najvećih iznenađenja na šampionatu sveta u Južnoj Africi..."Srbija se kvalifikovala u velikom stilu pošto je bila prva u grupi, ispred...

Nastavak na Blic...

Riberi: "Možda i produžim ugovor"

Izvor: B92, 06.Jan.2010

Fudbaler minhenskog Bajerna Frenk Riberi nije odbacio mogućnost da produži ugovor s nemačkim timom, iako se za njega interesuju drugi veliki evropski klubovi. ..Francuski reprezentativac je, kako je preneto na sajtu Bajerna, istakao i da bi voleo da svoju budućnost reši potpisivanjem ugovora pre...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.