Anćeloti u Alonsu vidi novog trenera Reala: Poznaje klub i popularan je

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 13:20

Anćeloti u Alonsu vidi novog trenera Reala: Poznaje klub i popularan je

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da Ćabi Alonso ima profil da bude šef stručnog štaba madridskog kluba, prenose španski mediji.

Ančeloti ima ugovor sa Realom do juna naredne godine. On bi potom trebalo da preuzme fudbalsku reprezentaciju Brazila.

"Ne razmišljam o svojoj budućnosti. Ponosan sam što se u Brazilu priča o meni i ni o čemu drugom. Sačekaću poslednji dan u Realu", rekao je Ančeloti.

Alonso je trener Bajera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Leverkuzena, a od 2018. do 2019. je radio u trenerskoj akademiji madridskog kluba. Španski mediji su ranije najavili da bi Alonso na kraju sezone mogao da preuzme Real.

"On je bio sjajan igrač i ima fantastičnu trenersku karijeru. Ima profil da bude trener Reala, jer poznaje klub i veoma je popularan", istakao je Ančeloti.

Alonso je preuzeo Bajer u oktobru prošle godine kada je klub iz Leverkuzena bio pretposlednji na tabeli Bundeslige.

Španski trener je na kraju sezone osvojio šesto mesto sa Bajerom i izborio plasman u Ligu Evrope. Ekipa iz Leverkuzena je prošle sezone stigla i do polufinala Lige Evrope, a trenutno se nalazi na prvom mestu na tabeli Bundeslige sa 34 boda.

Alonso ima ugovor sa Bajerom do juna 2026. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.