Albancima milion evra za pobedu u Beogradu?

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albancima milion evra za pobedu u Beogradu?

Švajcarski biznismen sa Kosova Besnik Benz obećao je da će nagraditi fudbalsku reprezentaciju Albanije sa milion evra ukoliko u Beogradu pobedi domaćina Srbiju, prenosi portal koha.net.

Dva tima sastaju se sutra u okviru kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016, a Benz je navodno odlučio da stimuliše albanske fudbalere nakon što je njihovim navijačima zabranjeno iz bezbednosnih razoga da prisustvuju utakmici.

Fudbalski savez Srbije (FSS) prvobitno je predložio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << albanskom savezu da nacionalne reprezentacije odigraju međusobne utakmice bez prisustva gostujućih navijača, Albanci su to odbili, ali su na kraju morali da se povinuju odlukama Evropske fudbalske unije (UEFA).

Predstavnici FSS nisu mogli da garantuju bezbednost gostujućim navijačima pošto Albanci nisu želeli da dostave spisak imena i prezimena navijača, kako to nalažu propisi UEFA.

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj između Srbije i Albanije igra se u utorak od 20.45 sati na stadionu Partizana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.