Advokat na sud, Kapelo na klupu

Izvor: RTS, 12.Jul.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat na sud, Kapelo na klupu

Rusi tragaju za novim selektorom reprezentacije prvi od kandidata je italijansku stručnjak Fabio Kapelo, koji je obavio razgovore sa černicima ruskog saveza. U pregovore sa potencijalnim kandidatima, a ima ih 12, uključen je i minista sporta Rusije.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Engleske Fabio Kapelo razgovarao je danas u Moskvi sa čelnicima ruskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saveza o mogućnosti da preuzme nacionalni tim te zemlje Pored Kapela, na spisku kandidata za selektora Rusije nalazi se još 12 fudbalskih stručnjaka.

"Tokom ove nedelje, a najkasnije do sledećeg utorka, razgovaraćemo sa svim kandidatima", kazao je ruski ministar sporta Vitalij Mutko.

Prethodni selektor Rusije, Holanđanin Dik Advokat napustio je funkciju nakon eliminacije "zbornaje" u prvoj fazi nedavno završenog prvenstva Evrope. Sledi tužba Rusa jer ugovor nije ispoštovan do kraja, a Advokat je preuzeo ekipu PSV Ajndhovena.

Kapelov sin i menadžer, Pjerfilipo nedavno je rekao da je njegov otac ozbiljno zainteresovan za dolazak u Rusiju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.