Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 09:46

AZIJA: Pahtakor u gostima fenjerašu, Polis Tero zaboravio šta je pobeda, Persija probija led

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

KANAZAVA - JAMAGA, 12.00

(Fudbal, Japan 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Borba za opstanak čeka Kanazavu i Jamagu u drugom rangu Japana. Oba sastava nalaze se posle 29 utakmica u zoni ispadanja, ali blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sugurne luke. Toliko blizu da bi danas pozitivnim rezultatom u međusobnom duelu mogli da odu iznad crte. Kanazava je za bod uspešnija, ali je u lošijoj formi. Nije pobedila na 11 poslednjih mečeva u ligi, izvukavški samo dva remija, dok je Jamaga bez slavlja na pet minulih duela.

ANDIŽAN - PAHTAKOR, 13.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Još osam rundi, odnosno 24 boda su u opticaju u prvenstvu Uzbekistana, a pitanje osvajača krune se ne postavlja. Pahtakor je nije još zvanično obezbedio, mada zaliha opd 14 bodova u odnosu na najbližeg pratioca obećava. Pride, Pahtakor nema poraz u dosadašnjih 18 susreta šampionata, na kojima je zabeležio 15 pobeda. U prethodnom kolu je remizirao sa Navbahorom kod kuće, bez golova, što je bilo veliko iznenađenje. Danas ide u goste Andižanu, poslednjeplasiranom timu, kojeg dva boda dele od mesta koje vodi u baraž za opstanak. Andižan je bez pobede na osam prethodnih domaćinstava u ligi.

NAKHON RAČASIMA - POLIS TERO, 13.00

(Fudbal, Tajland 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tamo gde je stao u prethodnom izdanju prvenstva Tajlanda, Polis Tero je nastavio u novom. Od pobede ni traga ni glasa. Ukupno sedam poslednjih duela Polis nije slavio, odnosno na dva ovosezonska okršaja, a prekid ovog niza pokušaće da ostvari danas u 3. kolu na gostovanju Račasimi. Domaćin je fenjeraš sa dva poraza do sada, a na četiri minula međusobna okršaja je neporažena od Polis Tera.

PERSIPURA - PERSIJA, 15.30

(Fudbal, Indonezija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin se muči i na kontu nema nijedan bod, gost ne može da pobedi, ali iz dva okršaja ima dva boda. Persipura još traga za premijernom pobedom u novoj sezoni prvenstva Indonezije, ali se suočava sa rivalom koji je protekli šampionat okončao na trećem mestu. Oba sastava slavila su na domaćem terenu u poslednjoj sezoni, a tradicionalno se nijedan tim nije nametnuo kao glavni u dvoboju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Zbrka u AFC kupu, Srbi igraju u Uzbekistanu, kraj sezone u Bangladešu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 08:57

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu..BAŠUNDARA KINGS – ABAHANI, 12.00..(Fudbal, Bangladeš 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Utakmica Bašundare i Abahanija zvanično spušta zavesu na ovogodišnji šampionat Bangladeša. Sve je poznato...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.