Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 08:57

AZIJA: Zbrka u AFC kupu, Srbi igraju u Uzbekistanu, kraj sezone u Bangladešu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

BAŠUNDARA KINGS – ABAHANI, 12.00

(Fudbal, Bangladeš 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Utakmica Bašundare i Abahanija zvanično spušta zavesu na ovogodišnji šampionat Bangladeša. Sve je poznato već nekoliko nedelja unazad, Bašundara je novi-stari šampion, a iz lige su ispali Arambag i Braders. Abahani će završiti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << treći, kako god da se završi današnji meč, pošto mu Šeik Džamal beži šest poena. Bašundara bi eventualnim trijumfom otišla Šeik Džamalu tom timu na +15. Ovo će timu koji sa klupe predvodi španski trener i selektor Bangladeša Oskar Bruzon da bude tek druga titula. U prvom okršaju ove sezone Bušundara je kao gost savladala Abahani sa 4:1.

KIZILKUM – AGMK, 16.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iako je Pahtakor napokon počeo da prosipa poene, prekasno je za AGMK da uopšte razmišlja o tituli. Lider uzbekistanskog šampionata mu beži 16 poena (uz utakmicu više), šest kola pre kraja prvenstva. AGMK-u je zato u fokusu samo to da se domogne druge pozicije, koja vodi u AFC kup, drugo po kvalitetu azijsko klupsko takmičenje. Nju trenutno drži Sogdijana, koja ima dva poena više od tima našeg Jovana Đokića. Kizilkum je sedmi u prvenstvu, nije pobedio na poslednjih pet mečeva, pa će teško do drugog mesta. Fokus je prebacio zato verovatno na Kup Uzbekistana, gde će kroz osam dana u četvrtfinalu da igra upravo protiv AGMK-a.

TURON – NAVBAHOR, 16.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Crni dani za Turon, za koji igraju srpski fudbaleri Dajan Ponjević i Siniša Babić. Vezali su tri uzastopna poraza, pa su i dalje poslednji na tabeli. Nisu još otpisani, Andižan koji je na poziciji koja vodi u plej-aut im beži samo tri poena, a uz to ima i odigran meč više, dok je Mašal Muborak sa bezbednog mesta na tabeli udaljen pet bodova. Navbahor, za koji igra Bojan Ciger, miran je na sredini tabele. Nije izgubio na poslednja četiri meča (dve pobede, pa dva remija) i ima 10 bodova više od timova iz zone ispadanja. Prvi susret Turona i Navbahora ove sezone završen je 0:0.

AL MUHARAK – AL AHED, 17.15

(Fudbal, AFC kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Usled pandemije koronavirusa i odustajanja ogromnog broja klubova od takmičenja, nastala je prava zbrka u AFC kupu, azijskom takmičenju koji je na nivou Lige Evrope. Kontinent je podeljen po zonama, tek će se u finalu sve spojiti, ali ono što za sada treba da znate jeste da bahreinski Al Muharak i libanski Al Ahed igraju meč četvrtfinala AFC kupa. Ko pobedi danas u Aradu igraće u polufinalu sa boljim iz susreta Al Kuvajta i jordanskog Al Salta, koji se sastaju u utorak. U prvenstvu Bahreina su se do sada odigrala dva kola, a Al Muharak je osvojio samo jedan poen. Uz to je početkom septembra eliminisan i iz nacionalnog kupa. Što se tiče šampionata Libana, tamo je odigrano tek jedno kolo, a prošlog ponedeljka je Al Ahed savladao kao gost Tripoli sa 1:0. Al Muharak i Al Ahed su se sastali u AFC kupu i 2016. godine, takođe u četvrtfinalu, a tada su Libanci prošli dalje posle dve pobede u dvomeču, ukupnim rezultatom 3:0.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.