Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2021, 06:58

AZIJA: Čekaju se prvenac Stefana Mihajlovića u Kini i rasplet u grupama

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

GUŽOU - PEKING TEHNOLODŽI, 09.30

(Fudbal, Kina 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gužou drži sve u svojim rukama. Sam je kovač svoje sreće. Pobeda bi ga provela do naredne faze, dok svaki drugi ishod ne bi uticao na promenu poretka u grupi C i prekrajanju tabele. Ima zicer domaćin, dočekuje najslabiji tim u grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - Peking tehnolodži. Samo četiri boda osvojio je Peking, nijedan na strani, pa su Stefan Mihajlović i saigrači dobili idealnog protivnika za 10. rundu.

ĐIJANGŠI BAJDEMEN - KUNŠAN, 13.35

(Fudbal, Kina 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Poslednje kolo bez velikog značaja za obe ekipe. Kunšan će u narednu fazu takmičenja, dok su vrata za Đijangši odavno zatvorena. Ostao je prvi ispod crte u grupi B. Možda Đijangši ne može da prođe, ali ga poraz od 6:0 iz prvog kruga obavezuje da svom silinom krene od starta i delimično pokuša da se revanšira Kunšanu. Glavna uzdanica Kunšana biće Hildeberto Pereira, dete Benfike i bivši igrač Notingem Foresta i Vitorije Setubal, koji je postigao tri gola, a jedan je dao današnjem rivalu.

SUŽOU DONGVU - VUHAN TRI TAUNS, 13.35

(Fudbal, Kina 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dongvu i dalje nije spokojan. U dobroj je poziciji da izađe iz grupe, ali bi težak poraz uz trijumf Gužoua doveo do veleobrta i klizanja Dongvua na peto mesto. U lošoj je formi domaćin, zaređao je sa remijima, a novi takav rezultat išao bi mu naruku. Vuahn osvajanjem tri boda može u poslednjem kolu da obiđe Ajs Siti i preuzme prvo mesto u grupi C. Prethodni međusobni susret završen je bez pobednika (1:1).

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.