ANTIĆ DOBIO OTKAZ

Izvor: Kurir, 12.Avg.2010, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANTIĆ DOBIO OTKAZ

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije smenjen odmah po završetku utakmice sa Grčkom, saznaje Kurir. Predsednik FSS Tomislav KaradžĆ demantovao ovu informaciju

Za FSS veće je pametnije od jutra. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir AntiĆ smenjen je odmah po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prijateljske utakmice sa Grčkom, saznaje Kurir!

Čini se da je sinoćni poraz dobrodošao čelnicima Fudbalskog saveza Srbije, koji su iskoristili taj rezultat da obave ono što se naslućivalo odmah po završetku Svetskog prvenstva u Južnoj Africi. Uprkos ogromnoj podršci javnosti i ovacijama koje je dobio od navijača tokom utakmice protiv Grčke, rukovodstvo Saveza odlučilo je da okonča saradnju s Radomirom Antićem.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić odlučno je demantovao ovu informaciju. Prvi čovek srpskog fudbala izjavio je za Kurir da rukovodstvo naše "kuće fudbala" ne donosi odluke u "sitne sate".

- Sitni sati su odličan trenutak da se plasiraju izmišljotine. Nema govora da se rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije sastalo posle utakmice sa Grčkom i odlučilo da smeni Radomira Antića - izjavio je Karadžić, a zatim dodao:

- Ovih dana nas očekuju sastanci na kojima ćemo na miru doneti odluku o selektoru. Međutim, moram da primetim da tonemo sve dublje i da negativan trend moramo što pre da zaustavimo.
Pogledaj vesti o: Radomir Antić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.