Zvezdan Terzić sa Grcima o ljubavi...

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdan Terzić sa Grcima o ljubavi...

Sve je to - logično, mišljenje je generalnog direktora Zvezde.

Odbrojavamo sate do početka utakmice između Crvene zvezde i Olimpijakosa večeras na ''Marakani''.

Utakmica se igra od 21 čas, biće to prilika i za jedne i za druge da ostvare prvu ovosezonsku pobedu u grupnoj faziLige šampiona i značajno uvećaju svoje šanse za plasman u ''evropsko proleće''.

Svi znate da su Zvezda i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpijakos decenijama u bratskim odnosima, prijateljska atmosfera se uveliko oseća uoči ovog duela, Zvezdini navijači su juče priredili specijalni doček za pristalice Olimpijakosa i očekuje se da takva atmosfera vlada i tokom meča na tribinama.

Ali, na terenu to ne bi trebalo da ima bilo kakvog značaja, pobeda je važna i jednima i drugima.

To je naglasio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u razgovoru za grčki portal ''sport24''.

''Stvarno se radujem utakmici između Crvene zvezde i Olimpijakosa. To će biti duel dva bratska kluba, a to takođe vidim i kao priliku da naš bratski odnos podignemo na još viši nivo.

Veza između dva kluba je započeta pre više od tri decenije i veoma je duboka i važna. Naše prijateljstvo zasniva se na povezanosti srpskog i grčkog naroda, činjenici da smo najveći klubovi u našim državama, klubovi koji nose iste boje, imamo isti način razmišljanja. Logično je da ljubav postoji.

Odnosi rukovodstava dva kluba su prijateljski, a moj lični odnos sa predsednikom Marinakisom je i više od toga. Što se tiče samog meča,oba tima igraju za bodove, za značajna finansijska sredstva od Lige šampiona i slavu.







Igrači oba tima bi trebalo da daju sve od sebe kako bi ostvarili što bolji rezultat. Odnos između dva kluba neće sprečiti fudbalere da odigraju najbolje što mogu'', objašnjava Terzić.

Podsetimo, Zvezda je u prvom kolu poražena od Bajerna sa 3:0, a Olimpijakos je na svom terenu igrao 2:2 sa Totenhemom.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Olimpijakos je srpska teritorija, ali samo je jedan kapiten, najomiljeniji u istoriji Pirejaca!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2019

Nije samo prijateljstvo sa Zvezdom, šta još povezuje Olimpijakos sa Srbijom?..Prijateljska atmosfera je nešto što će obeležiti večerašnju utakmicu drugog kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Olimpijakosa. Mnogo se ovih dana govori o višedecenijskim ''bratskim'' odnosima navijača dva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.