Zvezdan Terzić odgovorio Miroslavu Aleksiću: Sve je slagao

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 20:57

Zvezdan Terzić odgovorio Miroslavu Aleksiću: "Sve je slagao"

Direktor FK "Crvena zvezda" Zvezdan Terzić demantovao je večeras navode poslanika Narodne stranke u Skupštini Srbije Miroslava Aleksića.

On je tom prilikom rekao "da je Aleksić na današnjoj sednici sve slagao".

"Ne poznajem Miroslava Aleksića, ni direktno, ni indirektno, ali me iz meni nepoznatih razloga danas pominje (ne prvi put) u Narodnoj skupštini. I opet laže ovaj narod pred najširim auditorijumom. Kaže da me je 28. maja ove godine u noći kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Crvena zvezda slavila šampionsku titulu, interventna jedinica policije zaustavila, pronašla oružje bez dozvole i narkotike, a da sam ja potom nazvao predsednika Vučića i policija me je navodno pustila da odem. Sve je slagao narodni poslanik Miroslav Aleksić", rekao je Terzić o saznanjima koje je izneo Aleksić.

Terzić je u saopštenju istakao da ga nikada nije zaustavila interventna jedinica policije, a posebno ne to veče 28. maja 2023. godine kada je Crvena zvezda slavila šampionsku titulu.

"A i kada bi me interventna jedinica policije zaustavila, pokazao bih im urednu dozvolu za nošenje oružja koju sam dobio još 2007. godine kada sam bio na funkciji predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dozvolu koja je uredno produžavana i validna je i danas, jer sam danas na funkciji predsednika Sportskog društva Crvena zvezda", rekao je Terzić.

"O ostalim navodima Aleksićevih laži besmisleno je i govoriti, jer je opšte poznato da sam sportista koji ne podnosi ni alkohol, ni cigarete, a narkotike nikad nisam video, osim na filmu. Ako je narodnom poslaniku Miroslavu Aleksiću svaka informacija ovako istinita, onda se crno piše i njemu i njegovoj političkoj opciji. Gospodine Aleksiću, ja Vam nisam adresa za lečenje Vaših frustracija, nađite tome neku adekvatnu ustanovu", dodao je još Terzić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.