Zvezdan Terzić jasan: Barak će imati pravo da prima platu dok ne nađe posao, ali... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 14:13

Zvezdan Terzić jasan: Barak će imati pravo da prima platu dok ne nađe posao, ali... (VIDEO)

Raskinut je ugovor sa izraelskim stručnjakom.

FK Crvena zvezda je izgubila u utorak sa 2:1 od Partizana u gostima i tako su večitom rivalu prepustili jesenju titulu u šampionatu Srbije.

Ovaj rezultat je uslovio da klub prekine saradnju sa dosadašnjim trenerom Barakom Baharom. Zbog se javnosti obratio generalni direktor crveno-belih dr Zvezdan Terzić.

- Uvek na kraju polusezone se okupimo da napravimo retrospektivu perioda iza nas. Pre svega i pre pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hoću da kažem da nismo ispunili ciljeve koje smo zacrtali, ovom prilikom se izvinjavam zvezdaškoj javnosti, jer smo i mi kao i oni očekivali više. Epilog svega je raskid ugovor sporazumni sa Barakom Baharom, kada nema rezultata, prvi strada trener. Zahvalio bih se Baharu na šest meseci rada ovde. Uradio je čovek i dobrih stvari ovde, drago mi je da se rastajemo kao prijatelji, drago mi je da je on svestan možda i nerealnih ciljeva koje je Zvezda imala - rekao je terzić i nastavio o sprekulaijama o ugovoru.

- Želim da prekinem spekulacije da će advokati imati pune ruke posla, da se on po ugovorom zaštitio, da ćemo platiti penale. Ugovor je jasan, ugovor je bio na tri godine, on će imati pravo da prima platu dok ne nađe posao, ali jednostavno nije čovek koji ne želi da radi, ubrzo će naći novi posao i tada će prestati obaveza da ga plaćamo. Žao mi je što se rastajemo, reč je o odličnom treneru i čoveku. Neke stvari se nisu poklopile, od početne euforije kada je lestvica očekivanja podignuta, potom je došlo do krize iz koje se nismo izvukli, ali je on svestan toga, jer sa ovakvim kvalitetom igrača nismo smeli da dozvolimo da budemo drugi u Superligi. - rekao je Terzić
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.