Zvezdan Terzić: Odigrali smo ispod svakog nivoa, 20 minuta smo lupali po lopti

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdan Terzić: Odigrali smo ispod svakog nivoa, 20 minuta smo lupali po lopti

„Očekivao sam više od ekipe“, poručuje direktor crveno-belih

Nisu zadovoljni navijači – nije zadovoljan ni direktor Zvezde Zvezdan Terzić dešavanjima na 153.večitom derbiju. Na stranu rezultat, činjenjica je da su crveno-beli ostavili vrlo loš, skoro pa razočaravajući utisak.

OCENE - CRVENA ZVEZDA: Frimpong je to što se čekalo! Dokle više Džone?
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Osim neregularnog gola Kange i dva šuta Džona Ruiza crveno-beli nisu napravili ništa konkretno. A delovalo je da imaju jak napadački arsenal.

„Ne sviđa mi se kako je Zvezda odigrala utakmicu. Smatram da je derbi bio slabog kvaliteta, da su slabo odigrali Zvezda i Partizan, da su podbacili. Bila je prelepa slika, pun stadion i igrači obe ekipe su ostali dužni. Čini mi se da je publika nezadovoljna otišla sa stadiona“, rekao je Zvezdan Terzić.

Da, da, bila je ruka! (VIDEO)

Prvom operativcu crveno-belih posebno je zasmetalo izdanje u drugih 45 minuta.

„Očekivao sam više od tima. Ima Zvezda mnogo kvalitetniji tim, retko kada je bila ovolika razlika u kvalitetu timova. Shodno tome morali smo da odigramo kvalitetnije, opasnije, agresivnije... Nisam zadovoljan što smo se u poslednjih 20 minuta povukli, što smo lupali po lopti, što smo izgubili pas igru i što smo bili bezopasni kada je bilo logično da kontrama dotučemo Partizan. Odigrali smo baš ispod svakog nivoa.“

Marko Petković tvrdi: Fauliran sam pre gola Đurđevića

Igra sa 153.večitog derbija brzo ću otići u zaborav. Ostaće upamćena vatrena predigra saopštenjima, skandalozan previd Maja Vujovića i njegovih pomoćnika kod vodećeg gola domaćina...

„Ne bih komentarisao suđenje, žao mi je što se ne priča o dobrom fudbalu. Igrači su krivi što kvalitetom nisu bacili u zapećak eventualne sudijske greške. Grške su sastavni deo svake igre. To je fudbal, dešavale su se i ranije. Ubeđen sam da je Vujović imao poštenu nameru... Dok sudijska komisija ne utvrdi sporne situacije nećemo ništa da komentarišemo“.

Zvezdino gubljenje vremena

Pamtiće se i da su nekoliko dana pred derbi oglašavali superligaški klubovi i redom prozivali Zvezdana Terzića zbog reči da je Milorad Mažić trebalo da sudi najvažniju utakmicu srpskog fudbala.

„Prvo, niko iz Zvezde nije pomenuo ime sudije koji je sudio derbi. Mi o Maju Vujoviću imamo vrlo korektno mišljenje, on je jedan od naših najboljig sudija i nije to uopšte tema. Mi smo dali izjavu inicirani intervjom koji je dao predsednik Sudijske komisije Đorđe Žutić. Sam je rekao da derbi donosi ogromne tenzije, kako na terenu, tako i na tribinama. A što se tiče tih saopštenja videli ste da su bila dosta smušena saopštenja, da ni ovi što su ih pisali nisu znali mučenici šta će da kažu. Razumem ih, muka ih je naterala, baš ih razumem“.

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Večiti derbi

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.