Zvezdan Terzić: Nema izjava! Ali, zato je Vučelić bio mnogo pričljiviji, pljušte pohvale!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdan Terzić: ''Nema izjava''! Ali, zato je Vučelić bio mnogo pričljiviji, ''pljušte'' pohvale!

Prva reakcija iz Partizana posle današnjeg sastanka u FSS-u.

Preneli smo tokom popodneva, sastanak je organizovao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, a uz njega prisustvovali su mu Zvezdan Terzić, Milorad Vučelić, kao i arbitri koji će deliti pravdu u predstojećem 161. večitom derbiju.

Čelnici FSS, Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Crvene zvezde složili su se u uverenju da će sudije na čelu sa Srđanom Jovanovićem odlično obaviti posao, na evropskom nivou i da će igrači biti u glavnim ulogama.

Posle sastanka, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nije želeo da daje izjave, ali prvi čovek Partizana Milorad Vučelić je izneo svoje impresije u razgovoru za ''Novosti''.

Sudijama je čestitao na odlično obavljenom poslu u meču Lige šampiona između Ajaksa i Lila i potom izneo još lepih reči na njihovu adresu.





''Uveren sam da će suditi pošteno, iza njih je internacionalna karijera, prvih put ih vidim, ali ne sumnjam u njih.





Oni su se i ponašali kao da se to podrazumeva, to su mladi ljudi i naša najbolja trojka.







Ovo je bilo pre svega zbog značaja derbija, da se ne prave napetosti na sudijske nepravde kao što je ovde praksa. Jednostavno, podsticaj i pokušaj da se vrati značaj derbija. Delovali su vrlo uverljivo i pribrano'', otkrio je Vučelić.

Osim sudija, pohvalio je i predsednika FSS Slavišu Kokezu, zbog ove inicijative koju je pokrenuo uoči derbija.

''Sastanak je ideja Slaviše Kokeze, ovo je jedna lepa inicijativa. Zvezda i Partizan nisu samo fudbalski klubovi, iza njih je armija navijača.







Smatram da je ovo bilo veoma lepo i korisno i nema razloga za nepoverenje'', objasnio je Vučelić i dodao da bi ugled svih sudija bio doveden u pitanje ako bi se natavile greške kao u prošlom kolu između Zvezde i Inđije.

Podsetimo, 161. večiti derbi igra se u nedelju od 18 časova u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.