Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 08:33

Zvezda na pripremama bez šestorice igrača

Povećao se broj zaraženih od virusa korona

Generalni direktor Zvezdan Terzić je ozdravio, ali se broj inficiranih fudbalera Crvene zvezde povećao. U prvi mah činilo se da su samo trojica bila pozitivna prilikom poslednjeg testa na virus korona, međutim, u petak kasno veče klub sa stadiona „Rajko Mitić“ objavio je da je broj – dupliran.

Od ranije se znalo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da su zaraženi novajlija Srđan Spiridonović, kao i mlade snage Strahinja Eraković i Veljko NIkolić, da bi sinoć otkriveno kako su ponovni testovi pokazali prisustvo virusa COVID-19 i u telima Branka Jovičića, Dušana Jovančića i Marka Gobeljića. Podsetimo, njih trojica su bila pozitivna već jednom, u završnici prethodne sezone.

To znači da će svi pomenuti fudbaleri propustiti prozivku u 10 časova na Marakani, kao i prvu fazu priprema, pošto ekipa odmah kreće na Divčibare, gde će ostati do 20. jula.

Šest igrača našeg tima provešće naredne dve nedelje u karantinu, što automatski znači da neće biti n a pripremama na Divčibarama“, predočila je Zvezda.

U Beogradu će ostati i jedan član stručnog štaba, takođe pozitivan na COVID-19.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.