Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDAN TERZIĆ: Otišao je i Džaja pa je Zvezda nastavila da živi!

Danas je na stadionu ‘Rajko Mitić’ održan sastanak između uprave kluba i trenera Miodraga Božovića, ali na njemu javnost nije dobila konkretan odgovor, da li ili ne ostaje crnogorski sturčnjak na kormilu prvog tima.

Generalni direktor Zvezdan Terzić je istakao da je želja uprave kluba da Miodrag Božović ostane trener do kraja isteka ugovora 2018. godine.
– Razgovarali jesmo, naša želja je da ostane. On nije podneo ostavku, Upravni odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mu daje punu podršku, navijači mu daju punu podršku, nemam razlog da sumnjam da će on do isteka ugovora da bude trener Zvezde – rekao je Zvezdan Terzić za Mondo.
PRVA RUNDA RAZGOVORA U ZVEZDI: Uprava ubeđuje, a Božović ‘vaga‘
On je istakao da finansije nisu dovele do toga da Miodrag Božović razmišlja o odlasku, ali je istakao da popularni Grof razmišlja u tom pravcu.
– Finansije nisu problem, prošle godine u ovo vreme bili smo u lošijoj finansijskoj situaciji, pa nije razmišljao o odlasku. Jeste, istina je da razmišlja o odlasku. Istina je, ali nije to tako kao što je predstavljeno da je već otišao. Nismo ga pritiskali, samo smo hteli da mu damo punu podršku, da mu stavimo do znanja da računamo na njega, da su svi uz njega i navijači i igrači. Na putu je da uzme drugu titulu, ‘duplu krunu’, nema nijedan razlog da ide. Ja se iskreno nadam da će ostati. Nije mu postavljen nikakav rok, nismo hteli da ga oročavamo. Naravno da ne možete nikog na silu zadržavati, ali naša iskrena želja je bila da ostane i to smo mu rekli.
ZVEZDAŠI SU ČEKALI NJEGOV KOMENTAR: Terzić rekao šta misli o Božovićevom odlasku
Ipak, Zvezdan Terzić je sledećom izjavom ipak zabrinuo Delije, a u noj je pomenuo legendu kluba Dragana Džajića.
– Što kaže Božović, ‘otišao je i veliki Dragan Džajić jednom iz Zvezde, pa je živela’. Živeće Zvezda i bez Božovića i bez Zvezdana Terzića i bez Toze Mijailovića i bez svakog, jer je iznad svih nas. Zvezda je nas napravila, a ne mi nju. Sigurno je da nam u ovom momentu promena na klupi ne treba. Što bismo menjali tim koji pobeđuje? Osvojio je titulu, sad je prvi. Imamo kompaktan tim i uz nekoliko pojačanja, ne treba da bežimo sa puta koji smo zacrtali – istakao je Zvezdan Terzić za Mondo.
The post ZVEZDAN TERZIĆ: Otišao je i Džaja pa je Zvezda nastavila da živi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Terzić: Božović razmišlja o odlasku

Izvor: Beta, 15.Dec.2016

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena Zvezda Zvezdan Terzić potvrdio je večeras da trener Miodrag Božović razmišlja o odlasku, ali da još nije podneo ostavku."Razgovarali jesmo, naša želja je da ostane. On nije podneo ostavku, Upravni odbor mu daje punu podršku, navijači mu daju punu podršku,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.