ZVEZDAN TERZIĆ O BUDUĆNOSTI MILOJEVIĆA NA KLUPI: Otvoreno sam razgovarao sa Milošem i rekao mu da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 12:57

ZVEZDAN TERZIĆ O BUDUĆNOSTI MILOJEVIĆA NA KLUPI: Otvoreno sam razgovarao sa Milošem i rekao mu da...

Traži se najbolje rešenje za klub.

Generalni direktor šampiona Srbije, Crvene Zvezde - Zvezdan Terzić, oduševio je Delije najavom da će na Marakanu stići čak petorica novih startera.

Pored toga, pominjao je i potencijalne povratnike u crveno-beli dres, poput Luke Milivojevića, Mihaila Ristića, ali i Nemanje Gudelja i Filipa Đuričića.

Takođe osvrnuo se i na goruće pitanje na Marakani, a to je budućnost trenera Miloša Milojevića na klupi Zvezde, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s obzirom da sve ukazuje kako će ga naslediti aktuelni šef struke Makabi Haife Barak Bahar.

- Miloš je napravio istorijske rezultate, imamo vremena, nemamo kvalifikacije, prvi put u ovih devet godina, i Liga šampiona startuje 19. septembra, a naša Superliga 22. jula. Otvoreno sam razgovarao sa Milošem i rekao mu da je obaveza i meni i svih nas koji vodimo klub da tražimo najbolje rešenje za Zvezdu - istakao je Zvezdan Terzić.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.