Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA MEČ GODINE: Zvezdan Terzić uputio specijalnu poruku reprezentativcima

Cela domaća sportska javnost je ponovo ujedinjena i to oko fudbalske reprezentacije.

Sa jednom željom, da posle osam godina Srbija ponovo bude na Svetskom prvenstvu.
Za to će večeras imati odličnu priliku. Zicer na stadionu ‘Rajko Mitić’ koji ne sme da se promaši. U goste nam dolazi Gruzija koja je još davno ostala vez svake šanse za dalji plasman.
Poruku podrške je reprezentativcima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poslao i Zvezdan Terzić, generalni direktor Zvzede na čijem će se stadionu igrati večerašnja utakmica:
– Večeras svi treba da budemo uz našu reprezentaciju, jer su svojim dosadašnjim igrama naši fudbaleri zaslužili da ih podržimo. Naši igrači su na korak od velikog uspeha za srpski fudbal, posle osam godina imamo priliku da obezbedimo učešće na Mundijalu i uz podršku sa tribina uveren sam da ćemo to i uraditi, rekao je Terzić.
The post ZA MEČ GODINE: Zvezdan Terzić uputio specijalnu poruku reprezentativcima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Stojković otvorio šampanjac " vidimo se u Rusiji

Izvor: B92, 09.Okt.2017

Posle osam godina Srbija je opet na velikom takmičenju, a posle tolikog čekanja teško je sakriti emocije. Posle dosta čekanja ljubitelji fudbala u Srbiji će konačno moći maksimalno da uživaju u Svetskom prvenstvu, jer će imati priliku da navijaju i za svoju zemlju.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.