Terzić zna šta se sprema, sledi domino efekat koji neće odgovarati Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić zna šta se sprema, sledi domino efekat koji neće odgovarati Zvezdi!

Oglasio se i Zvezdan Terzić iz svog stana.

Prvi čovek Crvene zvezde je u samoizolaciji, a tako će biti sve dok je koronavirus na snazi u Srbiji.

Novinar "Telegrafa" je razgovarao sa Zvezdanom Terzićem o aktuelnoj situaciji u klubu i o tome kako će pandemija i prekid svih takmičenja uticati na Crvenu zvezdu.

"Logično je da će doći do domino efekta i da će i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda osetiti velike posledice ovog finansijskog kraha. Uzdržao bih se sada od bilo kakvih komentara kakve mere kao klub planiramo, jer mislim da je za to rano iz prostog razloga što ne znamo dokle će ovo da traje. Pratićemo preporuke UEFA i u skladu sa tim i donositi odluke. Sigurno je samo jedno - ništa više neće biti kao što je bilo", rekao je Terzić.

Rano je za bilo kakve prognoze, a Terzić smatra da je sigurno da će evropski klubovi smanjiti svoje budžete.

"Teško možemo sada proceniti ko će teže, a ko lakše podneti ovu katastrofu. Crvena zvezda u velikoj meri živi od transfera igrača, a sigurno će evropski klubovi smanjiti svoje budžete za dovođenje igrača, što će direktno uticati na prihode našeg kluba", kaže Zvezdan Terzić.

Šta misli o sezoni u Srbiji? Kaže da se sigurno neće poništiti.

"Sezona se sigurno ne može poništiti i to uopšte nije opcija koja se razmatra. Rekao sam već, UEFA će učiniti sve da se nacionalna prvenstva završe. Opcija proglašenja tabele u zatečenom stanju je druga opcija, ali se iskreno nadam da se to neće dogoditi i da će se nacionalna prvenstva završiti. Naravno, bez publike. Zato je izuzetno važno da igrači odgovorno treniraju u kućnim uslovima i što spremniji dočekaju nastavak prvenstva. Crvena zvezda je svim svojim igračima u njihovim kućama dostavila trake za trčanje ili bicikle i plan i program rada dok traje vanredno stanje. Pred nastavak prvenstva neće biti mnogo vremena za zajedničke pripreme", rekao je Zvezdan Terzić u intervjuu za "Telegraf".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.