Terzić za RTS: Liga šampiona jedini spas za Zvezdu

Izvor: RTS, 15.Okt.2015, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić za RTS: Liga šampiona jedini spas za Zvezdu

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci, Zvezdan Terzić, govorio je za RTS o evropskoj licenci, o tome gde vidi spas za Crvenu zvezdu i njegovoj budućnosti u klubu.
Zaista je malo ko očekivao, pa i ljudi koji trenutno vode Crvenu zvezdu, da će u roku uspešno prebroditi prvi od tri Uefina monitoringa, za dobijanje licence >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za igranje u Evropi.

Na veliko zadovoljstvo zvezdaške javnosti, prvi skrining je uspešno rešen.
"Mi smo danas, do 13 časova, dakle, u predviđenom roku, poslali Uefi svu potrebnu dokumentaciju i očekujemo da uspešno prođemo ovaj monitoring. Ukupan dug iznosi 3.800.000 evra, što podrazumeva da ste u obavezi ili da platite i izmirite, ili da sklopite sporazume o reprogramu tog duga. Potpisali smo veliki broj sporazuma, ali smo jedan iznos finansijskih sredstava pozajmili, kako bi namirili igrače koji nisu pristali na reprogram", rekao je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.
Da bi klub u narednom periodu normalno funkcionisao, po Terziću postoji samo jedno rešenje.
"Kontinuirano učešće u Ligi šampiona je jedini spas za, dugoročno, finansijsku konsolidaciju Crvene zvezde. Mislim da smo na dobrom putu. Ako može zagrebački Dinamo, BATE Borisov ili Ludogorec, ne vidim zašto ne bi mogla Crvena zvezda, koja je veći klub po svim aspektima", rekao je Terzić.
Na pitanje da li ostaje u Crvenoj zvezdi, Terzić odgovara:
"Ne mogu da odgovorim na to pitanje, pošto u ovom momentu odgovor ne znam ni ja. Bio sam ubeđen da odlazim iz kluba 5. oktobra, ali kako se niko nije kandidovao za predsednika kluba ostao sam, i biću tu da radim u interesu Crvene zvezde dok se ne pojavi novo rukovodstvo".
Da li će sadašnje ili novo rukovodstvo uspeti uspešno rešiti drugi monitoring, zakazan za sredinu marta, ostaje da se vidi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.