Terzić odgovorio na optužbe iz anonimnih pisama

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić odgovorio na optužbe iz anonimnih pisama

Novi generalni direktor iskoristio priliku na Skupštini da odgovori na pitanja koja mu je proteklih dana postavljao jedan fudbaler crveno-belih

Zvezdan Terzić iskoristio je "svojih pet" minuta za skupštinskom govornicom da odgovori na neka pitanje iz anonimnih pisama koje je jedan fudbaler crveno-belih proteklih dana slao medijima, a u kojima je novi generalni direktor žestoko isprozivan.

"Iako po statutu odgovaram Upravnom odboru, osetio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potrebu da vam se obratim. Ne bih u ovom trenutku o problemima, nego o načinu na koji da ih rešavamo. Moramo to da radimo unutar kluba. To su postavili veliki ljudi, čija imena danas sa ponosom izgovaramo. Nisam se oglašavao zbog anonimnih pisama. Ali ovo je mesto na kojem treba da odgovorim na neka pitanja. I kada sam došao obećao sam da ćemo raditi transparentno... Dug nije povećan na 54 miliona evra, smanjen je za nekoliko stotina hiljada. Nije uzeti nijedan kredit, Luka Jović nije ustupljen prijatelju, niti će se to desiti", počeo je svoje izlaganje u vidu odgovora na neka od pitanja koja su mu postavljena u pomenutim pismima.

"Mrđa, Milijaš i Ninković nisu oterani iz kluba, svi su bili korektni. Nijedan igrač Zvezde nije potpisao ni za jednog agenta. Istina je drugačija. Shvatio sam ovaj posao kao veliki profesionalni izazov, radim 12 sati dnevno. Odrekao sam se plate, ne koristim vozače i nisam ručao nijednom na teret Zvezde. Postoje evidencije koliko sam novca pozajmio klubu".

Terzić je dodao nema problem da prihvati odgovornost i istakao da nije zadovoljan ni rezultatima ni igrom crveno-belih...

"Sklopili smo tim kako smo mogli. Ono što je dobro je što smo se okrenuli deci i omladinskoj školi. Napravili plan i program kako da se izvučemo iz finansijske krize. Ne želim da vas lažem, ne garantujem da ćemo uspeti, ali garantujem da je ovo jedini mogući način i da ćemo iskoristiti sve potencijale. Vi ćete nam suditi... Vreme je da se resetujemo, da odemo dva koraka unazad, da bismo potom išli pet unapred. Moramo da eliminišemo spekulacije, zlu krv... Mi smo pred ivicom ambisa. Ukazana mi je velika čast. Radiću najbolje što znam i samo u interesu Zvezde", zaključio je svoje izlaganje pred delegatima Zvezdan Terzić.

(Foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.