Terzić o Kataiju, pesma za uši navijača Zvezde!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 21:04

Terzić o Kataiju, pesma za uši navijača Zvezde!

Zvezdan Terzić je govorio o Aleksandru Kataiju i njegovom otkazu koji je dobio u Los Anđeles Galaksiju.

Zvezdan Terzić se javio nakon otkaza koji je danas dobio Aleksandar Katai u Los Anđeles Galaksiju.

Njegova supruga Tea je imala rasističke poruke na društvenoj mreži, osuđena je od javnosti zbog toga, pa je i Aleksandar imao problema.

Generalni direktor Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdan Terzić se saoseća sa Kataijem.

"Iskreno mi je žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju, jer sam siguran da je on izvanredan čovek koji nije niti rasista niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret.

Katai je izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi. Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom - on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno"
, rekao je Terzić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Terzić: Zvezdina vrata otvorena za Kataija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2020

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je večeras da mu je iskreno žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju i poručio da su za njega Zvezdina vrata otvorena..."Katai je, siguran sam, izvanredan čovek,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.