Terzić negirao krivicu

Izvor: B92, 17.Jan.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić negirao krivicu

Beograd -- Bivši predsednik FSS Zvezdan Terzić negirao je da je nezakonito prisvojio četiri miliona evra od transfera fudbalera u inostrane klubove.

On je na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu rekao da se ne oseća po navodima optužnice.

"Ne osećam se krivim ni za jedno delo koje mi se stavlja na teret. U OFK 'Beograd' nije rađeno ništa nezakonito i niko nije pribavio protivpravnu imovinsku korist", rekao je Terzić.

Na kraju današnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suđenja, Više tužilaštvo u Beogradu saglasilo se sa predlogom Terzićevih branilaca da mu se ukine pritvor uz jemstvo od 200.000 evra kako bi se branio sa slobode, jer se dobrovoljno predao pravosudnim organima Srbije posle višegodišnjeg begstva.

O tom predlogu sudsko veće sudije Danka Lauševića odlučiće naknadno.

Terzić je u Palatu pravde priveden sa Vojno-medicinske akademije, na koju je prebačen iz Okružnog zatvora u Beogradu, zbog zdravstvenih problema.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koroman, Mrkela, Tošić na suđenju Terziću

Izvor: S media, 17.Jan.2011

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i direktor OFK Beograd Zvezdan Terzić negirao je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je nezakonito prisvojio oko četiri miliona evra od transfera tri fudbalera u inostrane klubove...- Ne osećam se krivim ni za jedno delo koje mi se stavlja...

Nastavak na S media...

Terzić nudi 200.000 evra za slobodu!

Izvor: Press, 17.Jan.2011

Zvezdan Terzić, bivši predsednik FSS, na početku suđenja ponudio jemstvo od 40.000 evra u kešu i 160.000 evra u nekretninama da bi izašao i pritvora. Tužilaštvo prihvatilo predlog, sud danas treba da odluči Zvezdan Terzić, bivši predsednik Fudbalskog...

Nastavak na Press...

ZVEZDAN TERZIĆ: NISAM KRIV!

Izvor: Kurir, 18.Jan.2011, 08:27

BEOGRAD - Nisam oštetio klub! Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije i OFK Beograd Zvezdan Terzić izjavio je juče u Višem sudu u Beogradu da nije kriv ni po jednoj tački optužnice koja ga tereti da je sa još trojicom bivših saradnika zloupotrebio fudbalera u transferima i prisvojio oko četiri...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.