Terzić: Zvezda ima perspektivu i potencijal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2018, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Zvezda ima perspektivu i potencijal

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić priznao je da ostaje žal za slabim prvim poluvremenom u Napulju, ali da je drugo pokazatelj koliki potencijal ima prvak Srbije.

"Imali smo dva različita poluvremena. U prvom kao da igrači nisu verovali u sebe, ušli su bojažljivo, dok smo u drugom poluvremenu odigrali odlično, posebno poslednjih pola sata. To verovatno ima veze i sa izmenama. Pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smo da ova Zvezda ima perspektivu i veliki potencijal", rekao je Terzić novinarima posle utakmice u Italiji.

On je dodao da je Zvezda napravila pravi potez dovođenjem velikog broja igrača zbog teškog ritma utakmica.

"U suprotnom ne bismo izdržali ovakav ritam velikog broja utakmica, potreban je veliki fond igrača", kazao je Terzić uz poruku da su i povrede dosta uticale pred meč u Napulju, a da je Marko Marin pokazao da je majstor.

Pred poslednji meč u Ligi šampiona sa Pari Sen Žermenom, Terzić kaže da će ekipa biti jako motivisana.

"Potpuno smo drugi tim na svom terenu i sa našim navijačima. Potrebno je da primenimo šablon sa Liverpula, da budemo puni samopouzdanja", zaključio je on.

Crveno-beli 11. decembra čekaju PSŽ na oproštaju od LŠ.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.