Terzić: Stižu pojačanja u Zvezdu

Izvor: RTS, 27.Jun.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Stižu pojačanja u Zvezdu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je doskorašnji fudbaler Novog Pazara Bruno Oliveira de Matos prvi u nizu pojačanja koje očekuje u narednim danima. Terzić demantovao da Rajković odlazi u Milan.

Brazilski vezista Matos je došao na stadion Rajko Mitić i dogovorio potpis trogodišnjeg ugovora sa Zvezdom. Uskoro dolaze Vijera, Ibanjez i Plavšić.
"Portugalski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napadač Vijera sutra stiže na razgovore, a blizu dogovora smo i sa Ibanjezom. Privodimo kraju dolaske, preostalo je samo da utančimo transfer Srđana Plavšića iz Spartaka. Nadam se da ćemo to završiti u narednih nekoliko dana", rekao je Terzić Tanjugu.
On je demantovao da su crveno-beli dobili ponudu Milana za transfer golmana i kapitena Predraga Rajkovića.
"Nismo dobili ponudu Milana. Rajković će u ponedeljak potpisati novi trogodišnji ugovor", zaključio je Terzić.
Crvena zvezda je do sada u letnjem prelaznom roku dovela Zorana Rendulića iz Čukaričkog i Idana Vereda iz Makabi Haife.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZVEZDIN NOVI BRAZILAC: Želim što pre da doživim to ‘ludilo sa severa’

Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2015, 08:59

Krilni fudbaler Bruno Oliveira de Matos (25), novi je igrač vicešampiona Crvene zvezde. Sjajni dribler istakao je da jedva čeka da istrči na teren stadiona “Rajko Mitić” i oseti “ludilo sa severa” na svojoj koži.. Sjajni Matos u poslednjem meču Jelen Superlige prošle sezone, u Humskoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.