Terzić: Ponosan sam na Zvezdine uspehe

Izvor: BKTV News, 15.Avg.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Ponosan sam na Zvezdine uspehe

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ima mnogo razloga za zadovoljstvo posle velikog uspeha našeg kluba.

"Ponos! To je ono što me ispunjava posle pobede u Slovačkoj i još jedne obezbeđene jeseni u Evropi. Ponosan sam na sve što je Zvezda uradila! Ovim uspehom smo pokazali da prošla sezona nije bila slučajnost, da radimo sistemski i da našu Zvezdu vraćamo na mapu Evrope", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Zvezdan Terzić.

On je imao poruku za sve koji su doprineli ovom uspehu.

"Želim da se od srca zahvalim igračima, stručnom štabu, ali i svim svojim saradnicima čiji doprinos nije vidljiv javnosti u toj meri. Našim zajedničkim naporima učinili smo da Zvezda pred sobom ima još jednu fantastičnu sportsku, ali i finansijski stabilnu godinu. Rad u Crvenoj zvezda je zadovoljstvo ali i ogromna obaveza. Zato nemamo vremena da uživamo u ovom uspehu jer nas već danas čekaju nove obaveze i priprema utakmica plej ofa sa Red bul Salzburgom. Pokazali smo da ponovo postajemo ozbiljan klub i mogu da obećam da će armija zvezdinih navijača biti ponosna na svoju Crvenu zvezdu", zaključio je Zvezdin direktor.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Terzić: Ponos!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2018

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ima mnogo razloga za zadovoljstvo posle velikog uspeha kluba...- Ponos! To je ono što me ispunjava posle pobede u Slovačkoj i još jedne obezbeđene jeseni u Evropi. Ponosan sam na sve što je Zvezda uradila! Ovim uspehom smo pokazali da prošla sezona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.