Terzić: Odlazim kad Zvezda ne bude šampion, dug 35 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 10:32

Terzić: Odlazim kad Zvezda ne bude šampion, dug 35 miliona

Prvi put kad ne budemo šampioni odlazim. Ja sam čovek koji je najodgovorniji za sve u klubu, najzaslužniji kad uđemo u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, ali i najveći krivac za neuspeh, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

"Dakle, ako u maju ne uzmemo petu uzastopnu titulu neće biti kriv Dejan Stanković, nego ja. Ja sam doveo njega, ja sam doveo Kataija, Ivanića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Borjana. Ako ne budemo šampioni to će značiti da sistem nije funkcionisao, a ja sam onda najveći krivac". rekao je Terzić u jutarnjem programu TV Prva.

On je otkrio i da je Zvezdin dug 35 miliona evra, ali i dodao da su svi koji pišu o tome zlonamerni jer nije isto sada i 2014. godine kada je dug iznosio 60 miliona, odnosno šest godišnjih budžeta, a sada je na nivou jednog budžeta.

"Ti ljudi kad vide Zvezdin dug kao da se probude kao medved posle zimskog sna. I probude se u 2018. godini kada je Zvezda u Ligi šampiona. Ovo što smo uradili će se izučavati na fakultetima. Zvezda je bila mrtav klub kada smo došli i sada se priča o tome umesto o rezultatima i kako se Zvezda kao Feniks izdigla iz pepela", istakao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.