Terzić: Obaramo rekorde i želimo da budemo još bolji

Izvor: B92, 09.Dec.2023, 20:52

Terzić: Obaramo rekorde i želimo da budemo još bolji

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je taj fudbalski klub godinama gradio kult domaćeg terena.

Trezić je dodao i da mu je drago što ekipa godinama dominira u Superligi, nakon što je oborila svetski rekord od 122 uzastopne utakmice bez poraza na svom terenu u prvenstvu.

"Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju izgradila kult 'Marakane' i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svesni smo koliko je zvezdašima važna 'Marakana' i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Super ligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima", rekao je Terzić za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde pobedili su na stadionu "Rajko Mitić" Mladost iz Lučana sa 3:1, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli su danas odigrali 122. uzastopnu utakmicu bez poraza na svom terenu u prvenstvenim duelima, što je novi svetski rekord. Zvezda je seriju počela 30. aprila 2017. godine i oborila je rekord Real Madrida od 121 utakmice, navodi se na klupskom sajtu.



"Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svetski rekord. Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je reč o granicama, samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas"
, naveo je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDAN TERZIĆ ODGOVORIO KRITIČARIMA: „Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a sad smo prestigli jedan Real Madrid!“

Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2023

Uopšte nije hteo da krije zadovoljstvo U impresivnom dostignuću, FK Crvena zvezda oborio je svetski rekord sa 122 utakmice bez poraza na domaćem terenu, prestigavši Real Madrid koji je držao prethodni rekord od 121 meča. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, izrazio je ponos zbog ovog...

Nastavak na HotSport.rs...

Terzić: Obaramo rekorde i želimo da budemo još bolji

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2023, 12:57

Fudbalski klub Crvena zvezda je oborila svjetski rekord sa 122 utakmice u nizu bez poraza na „Marakani“ u prvenstvu

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.