Terzić: Nemam veze sa transferima Partizana

Izvor: TV Arena Sport, 02.Sep.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Nemam veze sa transferima Partizana

Povodom izrečenih sumnji da je Crvena zvezda pokvarila posao i uticala da se ne ostvare transferi Mirka Ivanića i Saše Zdjelara, danas se oglasio i generalni direktor Zvezde u ostavci Zvezdan Terzić.

˝Čujem da me optužuju iz Partizana da sam upropastio prelazak Zdjelara iz Olimpijakosa, a priča se da je Zvezda pokvarila posao i sa Ivanićem. Da mu nismo možda kidnapovali mobilni telefon?
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << />
A što se Zdjelara tiče, on je fudbaler Olimpijakosa, a ja nisam predsednik grčkog kluba, pa da mogu da odlučujem o tome gde će da igra˝, konstatovao je Terzić.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Terzić: Da smo hteli, doveli bismo i Ivanića!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2015, 10:28

"Opšte su procene da Zvezda sada ima jači tim od Partizana"..Crvena zvezda je odradila izvanredno letnji prelazni rok, stav je direktora u ostavci kluba sa Marakane Zvezdana Terzića! On je istakao da su dovedeni svi igrači koje je želeo trener Miodrag Božović, te da je bi dovođenje Mirka Ivanića...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.