Terzić: Nedopustivo ponašanje Kovačevića, biće kažnjen

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Nedopustivo ponašanje Kovačevića, biće kažnjen

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić najoštrije je danas osudio

ponašanje fudbalera crveno-belih Aleksandra Kovačevića, koji je vređao novinara i pretio mu.

- Ponašanje Kovačevića zaslužuje najoštriju osudu i on će sigurno biti kažnjen. Nedopustivo je takvo ponašanje bilo kog sportiste, a posebno igrače Zvezde -rekao je Terzić agenciji Beta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs <<
Kovačević je danas uoči treninga Zvezde vređao novinara Mzzartsporta Darjana Nedeljkovića i pretio mu, nezadovoljan tekstom objavljen na tom portalu nakon "večitog" derbija.

- Igrači Zvezde moraju da shvate da su javne ličnosti i, kao i svi mi koji smo na nekim funkcijama, mogu da budu podložni kritici, svidelo se nama to ili ne - istakao je Zvezdan Terzić.

Terzić je dodao da igrači Zvezde moraju da shvate da su sportisti i da njihovo ponašanje mora da bude primer svim ostalim mladim ljudima u Srbiji.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Terzić: Verujemo u Lalatovića više nego što se misli

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 07:57

Vršilac dužnost generalnog sekretara Zvezde istakao je da Uprava veruje u mladog trenera i da će imati srpljenja do kraja ovog dela sezone..Prvi operativac srpskog šampiona Zvezdan Terzić istakao je da crveno – beli nemaju nameru da menaju trenera usred polu sezone...Klub sa Marakane je ispao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.