Terzić: Najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 20:36

Terzić: Najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić okarakterisao je šestu titulu u nizu tog kluba kao "najubedljiviju" u istoriji tog kluba.

Crveno-beli su u prvom kolu plej-ofa savladali TSC (4:1) i tako šest kola pre kraja postali šampioni.

"Ovo je najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala i verujem da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvezdaši ponosni na ostvaren rezultat. Pričali smo i pred početak takmičarske godine da je ovo istorijska sezona, jer će prvak Srbije, zahvaljujući koeficijentu koji je najvećim delom zasluga upravo nas, ići direktno u Ligu šampiona. Postavili smo osvajanje titule kao imperativ na početku letnjih priprema 2022. godine, svesni da neće biti lako i da je ulog nikad veći. Ponosan sam što smo uspeli da postanemo prvaci Srbije, još u aprilu, praktično mesec dana pre završetka sezone i što smo prvi siguran učesnik Lige šampiona za narednu sezonu. Pred nama je još šest utakmica u prvenstvu koje ćemo shvatiti maksimalno ozbiljno sa ciljem da nastavimo da pobeđujemo, a takmičimo se i u Kupu Srbije. Aktuelna generacija je osvajanjem šeste uzastopne titule već ispisala istoriju, a to bi mogla da učini i osvajanjem treće u nizu duple krune. Već sada marljivo radimo na konstrukciji tima za Ligu šampiona, tako da ćemo spremno dočekati letnje pripreme, kao i obaveze koje ćemo imati u najvećem klupskom takmičenju", rekao je Terzić.

Svoje utiske je podelio i predsednik Svetozar Mijailović.

"Čestitao bih svim zvezdašima osvajanje šampionske titule, šeste u nizu i 34. ukupno. Nema sumnje da je ovo jedna od najuspešnijih generacija u istoriji kluba. Mislim da je pravi užitak gledati ih i navijati za njih, te se nadam da će Marakana biti ispunjena na svakoj utakmici do kraja sezone, jer je pred nama još jedan cilj - osvajanje Kupa Srbije. U tom slučaju bi osvojili treću duplu krunu u nizu, što bi bio izuzetan rezultat. Današnji dan je definitivno najlepši u aktuelnoj takmičarskoj godini, jer smo uspeli da osvojimo Superligu, te da se plasiramo u Ligu šampiona. Svi zvezdaši treba da budu ponosni", istakao je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Terzić: Najubedljivija titula u istoriji Crvene zvezde i srpskog fudbala

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2023

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je večeras da je taj klub osvojio "najubedljiviju titulu" u svojoj istoriji, ali i u istoriji srpskog fudbala i dodao da klub već sada radi na konstrukciji tima za Ligu šampiona.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.