Terzić: Luković nije gotova priča, dovešćemo zamene za Milijaša i Lazovića

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Luković nije gotova priča, dovešćemo zamene za Milijaša i Lazovića

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić uvek ima nešto interesantno da kaže, a ovog puta je to uradio u intervjuu datom za Novosti u kojem je između ostalog otkrio da priča sa dolaskom Aleksandra Lukovića još uvek nije zaključena.
FOTO: STARSPORT

Odgovarajući na pitanje o statusu mladog Senegalca >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Mamadua Mbođa jedan od čelnika kluba sa Marakane dotakao se i statusa nekadašnjeg reprezentativca Srbije.
„Mene je Mbođ zadovoljio posle prvog treninga! Iz treninga u trening, iz utakmice u utakmice, sve je bolji. Mislim da ima kvalitet za Zvezdu. Sa drtuge strane je naša procena je da li smo preterpani na tim pozicijama. Imamo Savu (Pavićevića), Lazića, tu su Jovanović i Planić. Dakle, četvorica štopera. Takođe i Luković trenira sa Zvezdom. To je još otvorena priča, možda i dođe. Moja želja je da dođe, jer bi Zvezda bila jača i kvalitetnija. A opet moramo da vagamo šta nam valja strateški činiti, jer dovoðenjem Lukovića zatvaramo prostor Jovanoviću. Svakom pravom zvezdašu bilo bi drago da Luković dođe, jer je on i na treninzima pokazao da je klasa. Ali treba videti da li je to pametno uraditi“ – rekao je Terzić.
Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije osvrnuo se i na priču o mogućem odlasku Nejca Pečnika u Kaljari rekavši da je to za sada na dugom štapu, pričao je o rešavanju nagomailanih dugova, zatim o potencijalu Luke Jovića i kako se izboriti sa tim da ne „poleti“. Nije zaboravio Terzić da spomene i ostale Zvezdine bisere, a dodao je i da će klub dovesti zamene za Milijaša i Lazovića ukoliko odu sa Marakane do kraja prelaznog roka.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Nedović: Idem u Španiju da navijam za Srbiju


I Milica Dabović prihvatila ‘ledeni izazov’, prozvala Krstića i Bogdanovića (VIDEO)


Šou-tajm, Andre Dramond brutalno prikucao ali-up (VIDEO)





Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezdin Falkao će imati tretman kao niko nikad na Marakani!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Avg.2014, 12:46

Luka Jović je zlatna koka kluba sa Marakane i svetlo na kraju tunela kada su finansije u pitanju, zato i ne čudi specijalan program za crveno - belu devetku ..Vrapcima na grani je jasno da je Luka Jović zlatna koka Crvene zvezde u ovom trenutku i da momak od 16 godina predstavlja jedan od spasonosnih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.