Terzić: Ličimo na staru Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2017, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Ličimo na staru Zvezdu

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prethodna dva meseca ocenio je kao najuspešnija u poslednjoj deceniji, nakon plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, ali da ne želi da zaustavi na tome već prezimi na međunarodnoj sceni.

"Ispunili smo obećanje i ostvarili san čekan 10 godina da Zvezda uđe u Ligu Evrope. Zadovoljstvo je veliko, ušli smo skromno u taj projekat, pokazali smo da smo napravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kvalitetan tim sa trenerom Milojevićem koji ima pobedničku crtu. Sa pravom očekujem da, bez obzira na prejaku grupu, prezimimo u Evropi", rekao je Terzić novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Terzić je naglasio da neće biti odlazaka i da su odbijene ponude za Ričmonda Boaćija u iznosu od četiri miliona, Gelora Kangu tri miliona, kao i Mičela Donalda i Račića od 1,5 miliona.

"Odbili smo sve ponude, nijedan igrač ne može da ide. Ne znam šta treba da se uradi da nas neko napusti. Želimo sa najjačim sastavombpokušamo da prođemo dalje u LE. Veliki novac smo mogli da dobijemo, pravi izazov je bio, zbog dugova i infrastrukturnih radova, ali smo odbili. Biće besparice i muke, ali navikli smo na to ovih godina".

On je dodao da će klub ponuditi nove ugovore Geloru Kangi, Mičelu Donaldu, Damijanu Le Taleku i Slavoljubu Srniću i da bi trebalo da se napravi dogovor.

"Do kraja nedelje obavićemo razgovore sa svima. Što se tiče Kangine plate, nismo još došli do toga, u subotu. Kanga zaslužuje , pokazao je da , ali moramo da vodimo računa o balansu i dobroj atmo, ne smemo da kvarimo atmosferu. Imamo limite koje nećemo prelaziti".

Sa trenerom Vladanom Milojević oko nove saradnje neće biti problema kada dođe pravo vreme.

"Imamo sjajnu saradnju, presrećnan je Milojrvić u Zvezdi, a i mi sa njim. Stvari neka idu svojim tokom i ne može doći do zastoja kada vreme dođe za to".

Terzić je potvrdio da više neće biti pojačanja jer je ekipa dobro popunjena na svim pozicijama.

"Konstatovali smo da nam ne trebaju novi igrači. Razmišljali smo o mogućim novajlijama, ali s obzirom da nikoga ne prodajemo nema potrebe za njima. Dolaskom Krstičića zaključili smo prelazni rok. Mnogi igrači nam se nude, oni koji su nam odbijali u julu, svesni šta sada nosi dolazak u Zvezdu".

On je otkrio i cifre prihoda i rashoda crveno-belih zbog plasmana u Ligu Evrope.

"Od plasmana u LE dobili smo 3,2 milioma evra, menadžeru Ćalasanu moramo da isplatimo 1,5 miliona, igračima za nagrade 1,2, što znači da klubu ostaje 500.000 evra. Igrači i stručni štab su to zaslužili, obradovali su naciju i treba da budu nagrađeni. Pored toga, dobićemo od Gasproma još 240.000 evra kao nagradu".

Terzić je izrazio zadovoljstvo što će Arsenal, BATE i Keln da gostuju u Beogradu.

"Počinjemo da ličimo na Zvezdu od pre 20 ili 25 godina, uspeli smo da dovedemo Keln i Arsenal u Beograd, vraćaju se sećanja... Pretiti Arsenalu bilo bi neozbiljno, iako mu neće biti lako na "Marakani". Da više nikog ne pobedimo ovo je istorija, ali verujemo da možemo da savladamk BATE i Keln", poručio je Zvezdin čelnik, dodavši da će prihod od ulaznica u LE biti između 1,5 i dva miliona evra.

Otkrio je i da je sadašnji dug oko 33,5 miliona evra, a da bi novim kreditom koji bi bio usmeren ka rešavanju obaveza prema Agrobanci bio 26 miliona.

Terzić je dodao da je od dolaska u klub uvek verovao, u suprotnom ne bi bio u Zvezdi, kao i da je zadržavanje okosnice tima finansijski rizik, ali da je potrebna euforija kako bi ostala pozitivna energija.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Niko nije na prodaju!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prethodna dva meseca ocenio je kao najuspešnije u poslednjoj deceniji, posle plasmana u grupnu fazu Lige Evrope, ali i da ne želi da se zaustave na tome već da prezime na međunarodnoj sceni...- Ispunili smo obećanje i ostvarili san čekan 10 godina...

Nastavak na Vesti-online.com...

Terzić: Ličimo na staru Zvezdu, Partizan se provukao u derbiju

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2017

Uspeli smo da dovedemo Keln i Arsenal u Beograd, da više nikog ne pobedimo ovo je istorija, ali verujemo da možemo da savladamo BATE i Nemce – rekao je direktor crveno-belih Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić prethodna dva meseca ocenio je kao najuspešnija...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.