Terzić: Imamo ponude za Savića i Degeneka, Ivanić ne dolazi

Izvor: B92, 27.Dec.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Imamo ponude za Savića i Degeneka, Ivanić ne dolazi

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je da će klub tokom zime više prodavati nego što će dovoditi igrača.

Crveno-beli su već doveli tri pojačanja (Miloš Vulić, Nemanj Milunović, Dejan Vidić), uz pre nekoliko meseci dogovorenog Slovaka Erika Jirku, a sudeći po Terzićevoj izjavi mogla bi biti i jedina.

Spekulisalo se o Mirku Ivaniću i Milanu Gajiću, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Terzić tu otklonio sve sumnje.

"Ne verujem da ćemo ikog više dovoditi u ovom prelaznom roku. Ivanić nije u kombinaciji, Gajić bi nam bio treći desni bek, imamo Stojkovića i Gobeljića. O Gaji mislim sve najbolje, ali prosto nemamo ih gde", rekao je direktor Zvezde koji je dodao i da računa na Brazilca Kafua, koji je razočarao od dolaska iz Francuske letos.

Što se tiče odlazaka, transfer Nenada Krstičića u grčki AEK je samo prvi u nizu.



"Imamo razgovore oko odlazaka Vujadina Savića i Miloša Degeneka. Milanu Rodiću ugovor traje do 2021, ako stigne ponuda razmatraćemo je, pogotovo što imamo Aleksu Terzića koji je sazreo da dobije šansu. Ben i Marin su najtraženiji, ali su mnogo potrebni Crvenoj zvezdi. Ne bih govorio o klubovima i ciframa, da ne poremetimo našu poziciju na tržištu"
, rekao je Terzić za "Večernje novosti".

Što se tiče Degeneka, spekuliše se da Zvezda ima ponudu iz Saudijske Arabije vrednu tri miliona evra, dok je za Savića zainteresovan turski Trabzon, a pominje se milion evra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.