Terzić: FSS želi rat sa Zvezdom

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: FSS želi rat sa Zvezdom

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je sramotna odluka Disciplinske komisije FSS da kazni crveno-bele sa tri utakmice bez publike.

Zbog toga crveno-beli neće moći pred navijačima da proslave osvajanje titule, koju još nisu zvanično potvrdili.

"Očigledno je da FSS želi rat sa Crvenom zvezdom. Tu konkretno mislim na Disciplinsku komisiju, čiji ljudi su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << marionete. Očigledno je da ne žele dobro Zvezdi, jer njihova namera pokazuje da hoće da onemoguće proslavu na našem stadionu. Odluka je sramotna", rekao je Terzić Tanjugu.

Crveno-beli do kraja sezone neće imati pomoć navijača zbog incidenata na 151. večitom derbiju, a ujedno će morati da plate 800.000 dinara.

"Zna se kolika je dogovornost Crvene zvezde u derbiju. Ovakav tretman Zvezda ima godinama unazad. Ne znam još da li ćemo se žaliti, sutra smo zakazli sednicu Upravnog odbora i zauzeti stav", poručio je Terzić.

Prema njegovim rečima, mnogima smetaju dobri rezultati i moćna Crvena Zvezda, koja ide putem oporavka i povratka na staze stare slave.

"Ovakve udare očekujemo i u narednom periodu, ali ćemo ih izdržati i na kraju biti pobednik", zaključio je generalni direktor crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TERZIĆ PROZIVA FSS: Oni ovim poručuju da žele rat sa Zvezdom! Očekujemo još udara

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2016

Generalni direktor Crvene zvezde nije prećutao drakonsku kaznu koju je Dispciplinska komisija izrekla Crvenoj zvezdi. Terzić smatra da je Zvezda kažnjena prestrogo, kao i da je ovo samo nastavak očajnog tretmana koji crveno-beli trpe od strane FSS već godinama.. . . U izjavi datoj Sportskom žurnalu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Terzić besan zbog kazne: ''Sramota! Ne žele dobro Zvezdi!''

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2016

Generalni direktor Crvene zvezde ekspresno reagovao na odluku Disciplinske komisije FSS o kaznama zbog incidenata u 151. večitom derbiju...Iako je bilo naivnih očekivanja da bi Zvezdan Terzić mogao da jasno i glasno osudi ponašanje huligana na tribinama koje je moglo da se vidi u 151. večitom derbiju,...

Nastavak na Sportske.net...

Terzić: FSS očigledno želi rat sa Zvezdom

Izvor: RTS, 26.Apr.2016

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je sramotna odluka Disciplinske komisije FSS da kazni crveno-bele sa tri utakmice bez publike na svom stadionu i tako onemogući proslavu titule. . "Očigledno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.