Terzić FSS-u ovo ne može da oprosti!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić FSS-u ovo ne može da oprosti!

Zvezda nije bila ni pitana?!

Dok se fudbaleri Crvene zvezde pripremaju za drugi deo sezone, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i dalje ne može da sakrije ljutnju na čelnike Fudbalskog saveza Srbije zbog toga što će uskoro bodovna prednost crveno-belih u odnosu na Partizan biti prepolovljena.

On se ove teme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ponovo dotakao u izjavi ''Novostima'', govoreći na temu slabe posete na superligaškim mečevima ove sezone.

Razlog za to Terzić vidi upravo u promeni sistema takmičenja koji je na snazi već treću sezonu.

''Narod je s tribina oterala glupost koju je FS Srbije napravio sa ovim sistemom takmičenja. Šta da navijači gledaju u jesenjem delu prvenstva kad pobedom ne osvajaš tri boda nego jedan i po?!







U normalnim okolnostima, sa devet bodova više mi bismo već osvojili titulu. I nije tačno da je Crvena zvezda bila za ovaj sistem, nisu nas ni pitali kada su ga uvodili'', uverava Terzić.

Partizan se prošle sezone bolje snašao u ovom sistemu takmičenja, kako će biti na proleće?
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EVROPA JE KRIVA ZA SVE: Terzić pričao o Delijama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 11:57

Crveno-beli će posle 25 godina igrat i na proleće međunarodne utakmice...Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o razlozima zbog kojih navijači crveno-belih ne dolaze na utakmcie domaćeg prvenstva Najveći srpski stadion praktično "zvrji" prazan na utakmicama domaćeg šampionata,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.