Terzić:Dug Zvezde je 10-12 miliona evra, sve smo sami vraćali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2018, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić:Dug Zvezde je 10-12 miliona evra, sve smo sami vraćali

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je rekao da je Crvena zvezda sve dugove sama vraćala te da je dug između 10 i 12 miliona evra.

Terzić je, gostujući zajedno sa Draganom Džajićem i Mitrom Mrkelom u Kosovskoj Mitrovici, pričao i o trenutnim zaduženjima Zvezde.

"Nismo se za ove četiri godine zadužili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ni dinar, sada je drastično smanjeno i iznosi između 10 i 12 miliona. Sve dugove smo sami vraćali. Da bismo sve sveli na nulu potrebni su nam rezultati, energije, ljubav. To posedujemo i zato smo uspešni", rekao je Zvezdan Terzić, preneo je B92.

"Crveno-beli" su samo od ulaska u Ligu šampiona zaradili 15 miliona evra, a biće nagrađeni i za svaki osvojeni bod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.