Terzić: Bratstvo će nastaviti da živi još jače

Izvor: B92, 01.Okt.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Bratstvo će nastaviti da živi još jače

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je "bratski" susret sa Olimpijakosom u Ligi šampiona prilika da klubovi ojačaju odnose.

Čelnik Zvezde podsetio je da su veze dva kluba značajne i da su počele pre više od tri decenije, da je prijateljstvo utemeljeno na povezanosti između srpskog i grčkog naroda, ali i da i klubova sa istim bojama i razmišljanjem.

"Iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se radujem predstojećem meču između Zvezde i Olimpijakosa. To će biti susret dva bratska kluba i šansa da naše bratske odnose podignemo na još viši nivo", rekao je Terzić za grčki "Sport24".

Terzić isto tako govori i da su odnosi rukovodstava klubova prijateljski, a posebno prvog čoveka Olimpijakosa Evangelosa Marinakisa i njega.

Kada je reč o utakmici, Terzić kaže da će timovi na terenu dati maksimum kako bi pobedili.

"Odnos između klubova neće zaustaviti igrače da igraju što bolje kako bi izašli kao pobednici. Igra se za bodove, značajna finansijska sredsta i slavu u Ligi šampiona".

Veliki respekt dao je Olimpijakosu, uz reči da je formirao možda i najbolju ekipu u poslednjoj deceniji.

"Crvena zvezda isto tako ima odličan tim. Želimo da pobedimo na terenu, a Olimpijakosu da bude šampion grčkog fudbala i da redovno igra u Ligi šampiona. Biće ovo sigurno veliki spektakl. Bez obzira na krajnji rezultat ovih utakmica, bratstvo između dva kluba nastaviće da živi još jače", zaključio je on.

Utakmica 2. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda - Olimpijakos igra se večeras na stadionu "Rajko Mitić" od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TERZIĆ OTVORIO DUŠU GRČKIM MEDIJIMA: Bez obzira na rezultat bratstvo između dva kluba živeće još jače!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2019

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je "bratski" susret sa Olimpijakosom u Ligi šampiona prilika da klubovi ojačaju odnose.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.