TSC je hit na početku sezone, Zvezdan Terzić otkrio - za Bačku Topolu ga vezuju najlepše uspomene!

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSC je hit na početku sezone, Zvezdan Terzić otkrio - za Bačku Topolu ga vezuju najlepše uspomene!

Jedva čeka da sa Zvezdom ponovo dođe u ovaj grad.

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole nalazi se na vrhu tabele Linglong Superlige posle prva dva kola, pa je večeras na ''TV Arena Sport'' posvećena posebna pažnja ovoj ekipi, u pregledu drugog kola, odigranog prošlog vikenda.

Jedan od onih koji su govorili o Bačkoj Topoli i TSC-u bio je i generalni direktor Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdan Terzić, koji je otkerio da je za Bačku Topolu posebno emotivno vezan.





''Bačka Topola je grad za koji me vežu najlepše uspomene. To je klub u kojem sam prvi put počeo ozbiljno da igram fudbal sa nekih 13 godina i jaunara 1983. godine sam priključen prvom timu, što je tada bilo ostvarenje mojih dečačkih snova.







I dan danas se rado vraćam u Bačku Topolu i sada mi je drago što ću kao profesionalac moći da dolazim tamo kada Crvena zvezda bude igrala protiv Bačke Topole, što je nekada bila misaona imenica'', istakao je Terzić.

Ipak, moraće da sačeka sve do početka aprila na dolazak u Bačku Topolu sa Crvenom zvezdom, jer će tek u finišu ligaškog dela sezone aktuelni šampion gstovati u tom gradu.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.