TOLE KARADŽIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: Evo šta je predsednik FSS rekao o meču OFK - Crvena zvezda

Izvor: Kurir, 20.Jul.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOLE KARADŽIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: Evo šta je predsednik FSS rekao o meču OFK - Crvena zvezda

Prvi čovek srpskog fudbala rekao da je konferencija generalnog direktora crveno-belih primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnje utakmice

Predsednik FSS Tomislav Karadžić odgovorio je genralnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću, koji je ranije danas osuo drvlje i kamenje po prvom čoveku srpskog fudbala.

Povod za istup Terzića u javnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kao i za kasniji odgovor Karadžića, bila je jučerašnja utakmica prvog superligaškog kola između OFK Beograda i Crvene zvezde 2:6 (2:0), koja je digla veliku prašinu.

"Utakmica između OFK Beograda i Zvezde odigrana 19.jula 2015.godine je izazvala neuobičajeno veliku pažnju javnosti. Nadleženi organi FSS će u redovnoj proceduri ispitati sve činjenice i okolnosti koje su se odigrale pre, za vreme i posle utakmice. A o tome će javnost biti naknadno obaveštena“, rekao je Karadžić, koji se trenutno nalazi na odmoru, i dodao:

"Današnja konferencija Zvezdana Terzića je primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča".

(mozzartsport)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić odgovorio Terziću: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika

Izvor: Blic, 20.Jul.2015

Naše fudbalsko prvenstvo tek što je počelo, a već se žestoko zakuvalo, pa optužbe samo stižu. Poslednji na redu bio je predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji je za Mozzartsport odgovorio Zvezdanu Terziću, generalnom direktoru Crvene zvezde...Mnogo bure se podiglo nakon meča između OFK Beograda...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.