Karadžić: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika

Izvor: Politika, 20.Jul.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika

BEOGRAD – Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić nazvao je primitivnim vapajem današnju vanrednu konferenciju za medije generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Karadžić, koji je trenutno na odmoru, reagovao je na Terzićeve optužbe da je „u pitanju unapred pripremljeni scenario sprege između njega, FSS i Partizana”, povodom spekulalcija o regularnosti prvenstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << utakmice sa OFK Beogradom u nedelju.

„Konferencija Zvezdana Terzića je primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča. Utakmica između OFK Beograda i Zvezde izazvala je neuobičajeno veliku pažnju javnosti. Nadležni organi FSS će u redovnoj proceduri ispitati sve činjenice i okolnosti koje su se odigrale pre, za vreme, i posle utakmice, a o tome će javnost biti naknadno obaveštena”, rekao je Karadžić za portal Mocart Sport.

Na utakmici 1. kola Superlige Srbije protiv OFK Beograda Crvena zvezda je kao gost na poluvremenu gubila sa 2:0, a u nastavku je napravila veliki preokret i na kraju slavila sa ubedljivih 6:2.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić: Primitivni vapaj Terzića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2015

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić nazvao je primitivnim vapajem današnju vanrednu konferenciju za medije generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića...Karadžić, koji je trenutno na odmoru, reagovao je na Terzićeve optužbe da je "u pitanju unapred pripremljeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Karadžić: Primitivni vapaj stvarnog gubitnika

Izvor: B92, 20.Jul.2015

Predsednik FSS Tomislav Karadžić nazvao je konferenciju za medije direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića "primitivnim vapajem"...Karadžić je reagovao na Terzićeve optužbe da je "u pitanju unapred pripremljeni scenario sprege izmeu njega, FSS i Partizana",.."To je primitivni vapaj jedinog stvarnog...

Nastavak na B92...

Tole o Terzi: Primitivni vapaj pravog gubitnika

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2015, 13:20

Susret Crvene i OFK Beograda u prvom kolu Super lige podigao je čitavu fudbalsku javnost na noge...Sumnje da je meč crveno-belih i "romantičara" na Vračaru neregularan "primorale" su generalnog direktora kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdana Terzića da sazove konferenciju za medije i pokuša da se "opere"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.