Izvor: HotSport.rs, 29.Okt.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ OBJASNIO: Svima koji zovu da pitaju za Grujića, reći ću…

Zvezdan Terzić ističe da Crvena zvezda nema nameru da proda Marka Grujića i pored velikog interesovanja za njega.

-Grujić nije na prodaju. Mnogi me zovu i pitaju za Marka, ali svima kažem isto, ne želimo da ga pustimo -rekao je Terzić za Tanjug.
 Sasuolo je ponudio dva i po miliona evra, ali je dobio isti odgovor kao i svi.
-U ovom trenutku zanima nas samo šampionska titula. On je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od najvažnijih igrača ekipe i mora da ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a možda i duže.
Klub već misli na zimski prelazni rok i na pojačanja.
-Fokus je na dovođenju pojačanja, a ne na odlasku. Pratimo i analiziramo interesantne igrače, za sada je rano da pričamo o imenima – zaključio je Terzić.
Fudbaleri Crvene zvezde su lideri na tabeli SLS, imaju 14 boda više od dugoplasiranog Borca i 16 od Partizana.
Zbog svega toga Božović je imao interesantnu poruku. 
The post TERZIĆ OBJASNIO: Svima koji zovu da pitaju za Grujića, reći ću… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.