Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERZIĆ: Nisam sumnjao da ćemo osvojiti titulu

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je za oficijelni sajt tog kluba da je bio uvrene da će crveno – beli biti prvaci.
– Nijednog trenutka nisam sumnjao u ovakav ishod prvenstva, Prioritete smo zacrtali pred početak sezone – osvajanje titule, stabilizacija kluba i na kraju razvoj omladinske škole. Počeli smo da sklapamo kockice u mozaik i da pravimo ozbiljan tim. Jedino što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tada tražio bilo je strpljenje i vreme. U startu to nije izgledalo kako treba, ali prvenstvo je dugo i pokazalo se da smo bili u pravu što sam tražio strpljenje – rekao je Terzić.
On ističe da je prelomna tačka u prvenstvu bio prvi duel sa Partizanom.
– Javnost je nakon septembarskog večitog derbija počela da veruje da ovaj tim ima šampionsku moć. Od tada smo povećavali bodovnu razliku i mislim da Zvezda nikada u istoriji nije na ovako dominantan način osvojila titulu. Veliki problem su nam predstavljali nasleđeni dugovi, ali smo u februaru i martu potpuno sanirali te prioritetne obaveze. 
TERZIĆ OTKRIO: Dovodimo pet igrača koji će da nas uvedu u Ligu šampiona
On je još dodao da se klub i dalje bori za finansijski opstanak i da skautiranje za novi tim ide otežano zbog nedostatka novca. Rekao je i da će uprava učiniti sve da se Zvezda nađe u jednom od evropskih takmičenja.
Kompletan intervju sa Zvezdanom Terzićem možete pročitati ovde.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Terzić: Nerealne priče o Ligi šampiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2016

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je klub ove sezone ispunio sve ciljeve, pre svih osvajanje šampionske titule, ali i upozorio da nisu u potpunosti realne priče o plasmanu u Ligu šampiona..."Nijednog trenutka nisam sumnjao u ovakav ishod prvenstva, Prioritete smo zacrtali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.